Dozen maken

Kijk hoe ons bestelproces werkt

Stap 1:

Bepaal de doos die je nodig hebt voor uw bedrijf of een verhuizing. Bij Dozensite.nl kun je kiezen uit verschillende dozen zoals de vouwdoos of postdoos maar ook de wikkeldoos of vouwdoos met klep. Kijk snel bij doos op maat maken voor ons assortiment en maak je keuze!

Stap 2:

Met onze handige calculator maak je simpel je doos op maat. Door de juiste afmetingen in te vullen wordt de doos altijd op maat voor je gemaakt. Ook zie je in een oogopslag wat de kosten zijn van de door jou gewenste dozen. Specifieke wensen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

Stap 3:

Klein of grote bestelling? Bij ons maakt het niet uit want wij leveren al vanaf 1 doos per bestelling. Vul makkelijk het gewenste aantal in!

Stap 4:

Voeg simpel uw bestelling toe in de winkelwagen en plaats de bestelling. Wij ondersteunen verschillende betaalmogelijkheden, van PayPall tot Mastercard, maar uiteraard ook IDEAL, zit er altijd een betaalmethode voor je tussen! Je kunt gemakkelijk factuur downloaden voor de administratie.

Stap 5:

Je ontvangt bevestiging van de door jouw bestelde dozen, wij gaan in onze fabriek aan de slag om de door jou bestelde dozen op maat te maken. Gemiddeld kun je je bestelling binnen 5 a 7 werkdagen thuis verwachten! Vragen over je bestelling? Neem dan contact op met de klantenservice!

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Wij helpen je graag met alle soorten dozen.
Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op!

033 245 0202

[email protected]