Waarom doos op maat? 5 redenen!

Als bedrijf zijnde is het belangrijk om producten veilig en efficiënt te kunnen verzenden. Daarom is het kopen van dozen op maat een slimme keuze. Hieronder staan vijf redenen waarom uw bedrijf dozen op maat zou moeten kopen: 1. Bescherming van uw producten: Dozen op maat zorgen voor de optimale bescherming van uw producten tijdens transport. Hierdoor komen producten in perfecte staat aan bij de klant. 2. Bespaar op verzendkosten: Dozen op maat zorgen voor minder lucht en vulmateriaal in de verpakking, waardoor u bespaart op verzendkosten en het milieu. 3. Efficiëntie: Dozen op maat zijn precies op maat gemaakt voor uw producten, waardoor u minder tijd kwijt bent aan het inpakken en verzenden van producten. 4. Branding: Met dozen op maat kunt u uw merk laten zien door het bedrukken van uw logo of andere informatie. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en meer naamsbekendheid. 5. Klanttevredenheid: Klanten verwachten een professionele en veilige verpakking. Met dozen op maat zorgt u voor een goede indruk bij uw klanten en verhoogt u de klanttevredenheid. Neem contact op met Dozensite.nl voor meer informatie en de mogelijkheden van dozen op maat voor uw bedrijf.

Heftruck
Machine

Wat onze dozen uniek maakt

Doos op maat

Bij dozensite.nl gaan wij altijd voor de perfecte doos op maat, niet voor niets dat je juist zelf de maat kan bepalen zodat je altijd weet dat je de juiste dozen hebt. Dat noemen wij nou maatwerk. Twijfel je, neem dan gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

Materiaal

Omdat de ene klus niet de andere is bieden wij verschillende soorten materialen aan voor het maken van dozen op maat. Zo kunt u kiezen uit enkele golfplaten of dubbele in verschillende diktes.

Altijd de scherpste prijs

Wij gaan altijd voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Geen poespas maar de scherpste prijs voor de kwaliteit die je krijgt! Ook voor bedrukte dozen op maat leveren wij de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Al vanaf 1 stuk

Niet een al te grote afname hoeveelheid nodig? Het is al mogelijk om vanaf 1 doos op maat te bestellen! Ook bedrukte dozen kunnen in kleine oplagen worden gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op.