Bespaar tijd en geld met dozen op maat

Efficiëntie is belangrijk in elk bedrijf, vooral als het gaat om de verpakking van producten. Het gebruik van standaard dozen kan leiden tot verspilling van ruimte en onnodige verpakkingskosten. Dozen op maat bieden de oplossing om tijd en geld te besparen bij het verpakken van uw producten. Dozen op maat zijn ontworpen om precies om uw producten te passen, waardoor er minder verpakkingsmateriaal nodig is. Dit bespaart niet alleen geld, maar ook tijd bij het inpakken van uw producten. Daarnaast nemen op maat gemaakte dozen minder ruimte in beslag tijdens transport, waardoor er meer dozen in een vrachtwagen passen en transportkosten worden verlaagd. Bij Dozensite.nl bieden wij verschillende mogelijkheden voor dozen op maat. Zo kunt u kiezen uit verschillende formaten, materialen en bedrukkingen. Hierdoor kunt u de perfecte doos samenstellen die past bij uw product en merk, terwijl u tegelijkertijd tijd en geld bespaart. Bespaar tijd en geld bij het verpakken van uw producten met dozen op maat van Dozensite.nl. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Heftruck
Machine

Wat onze dozen uniek maakt

Doos op maat

Bij dozensite.nl gaan wij altijd voor de perfecte doos op maat, niet voor niets dat je juist zelf de maat kan bepalen zodat je altijd weet dat je de juiste dozen hebt. Dat noemen wij nou maatwerk. Twijfel je, neem dan gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

Materiaal

Omdat de ene klus niet de andere is bieden wij verschillende soorten materialen aan voor het maken van dozen op maat. Zo kunt u kiezen uit enkele golfplaten of dubbele in verschillende diktes.

Altijd de scherpste prijs

Wij gaan altijd voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Geen poespas maar de scherpste prijs voor de kwaliteit die je krijgt! Ook voor bedrukte dozen op maat leveren wij de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Al vanaf 1 stuk

Niet een al te grote afname hoeveelheid nodig? Het is al mogelijk om vanaf 1 doos op maat te bestellen! Ook bedrukte dozen kunnen in kleine oplagen worden gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op.