Doos op maat voor breekbare items

Bij het verzenden van breekbare items is het van groot belang dat deze veilig en onbeschadigd aankomen bij de ontvanger. Een doos op maat biedt de beste oplossing voor het verzenden van breekbare items. Door de doos op maat te laten maken, voorkomt u dat er veel opvulmateriaal nodig is om de producten te beschermen. Daarnaast kan de doos worden voorzien van extra versteviging, wat zorgt voor een extra laag bescherming. Met een doos op maat zorgt u voor een betrouwbare verzending van uw breekbare items.

Heftruck
Machine

Wat onze dozen uniek maakt

Doos op maat

Bij dozensite.nl gaan wij altijd voor de perfecte doos op maat, niet voor niets dat je juist zelf de maat kan bepalen zodat je altijd weet dat je de juiste dozen hebt. Dat noemen wij nou maatwerk. Twijfel je, neem dan gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

Materiaal

Omdat de ene klus niet de andere is bieden wij verschillende soorten materialen aan voor het maken van dozen op maat. Zo kunt u kiezen uit enkele golfplaten of dubbele in verschillende diktes.

Altijd de scherpste prijs

Wij gaan altijd voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Geen poespas maar de scherpste prijs voor de kwaliteit die je krijgt! Ook voor bedrukte dozen op maat leveren wij de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Al vanaf 1 stuk

Niet een al te grote afname hoeveelheid nodig? Het is al mogelijk om vanaf 1 doos op maat te bestellen! Ook bedrukte dozen kunnen in kleine oplagen worden gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op.