Dozen in Nederland

Als bedrijf wilt u natuurlijk snel en efficiënt gebruik kunnen maken van de juiste verpakkingsmaterialen. Door te kiezen voor dozen uit Nederland kunt u niet alleen rekenen op kwaliteit, maar ook op een snelle levering en lokale productie. Het produceren van dozen in Nederland biedt vele voordelen. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid van het product. Bovendien bent u niet afhankelijk van leveringen vanuit het buitenland, wat de levertijden aanzienlijk kan verkorten. Door te kiezen voor een Nederlandse producent kunt u ook nog eens bijdragen aan een duurzamere wereld, doordat er minder transport nodig is en de CO2-uitstoot wordt verminderd. Bij Dozensite.nl zijn we trots op onze lokale productie. Door het hele land hebben we klanten die vertrouwen op onze kwaliteit en snelle levering. Of u nu op zoek bent naar standaard maten of dozen op maat, bij ons vindt u het allemaal. We denken graag met u mee en kunnen u voorzien van persoonlijk advies op maat. Wilt u meer weten over onze productie in Nederland en hoe wij u kunnen helpen met de juiste verpakkingsmaterialen voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Heftruck
Machine

Wat onze dozen uniek maakt

Maatwerk

Bij dozensite.nl gaan wij altijd voor maatwerk, niet voor niets dat je juist zelf de maat kan bepalen zodat je altijd weet dat je de juiste dozen hebt. Dat noemen wij nou maatwerk. Twijfel je, neem dan gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

Materiaal

Omdat de ene klus niet de andere is bieden wij verschillende soorten materialen aan voor het maken van dozen. Zo kunt u kiezen uit enkele golfplaten of dubbele in verschillende diktes.

Altijd de scherpste prijs

Wij gaan altijd voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Geen poespas maar de scherpste prijs voor de kwaliteit die je krijgt! Ook voor bedrukte dozen leveren wij de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Al vanaf 1 stuk

Niet een al te grote afname hoeveelheid nodig? Het is al mogelijk om vanaf 1 stuk te bestellen! Ook bedrukte dozen kunnen in kleine oplagen worden gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op.