Dozen op maat laten maken

Bent u op zoek naar de juiste verpakking voor uw producten? Dozen op maat laten maken kan een slimme oplossing zijn. Hier zijn enkele voordelen voor uw bedrijf: 1 Perfecte pasvorm: Een doos op maat is gemaakt om perfect bij uw product te passen, wat betekent dat u minder vulmateriaal nodig heeft. Dit bespaart u niet alleen geld, maar maakt ook de verpakking milieuvriendelijker. 2 Branding: Een doos op maat biedt u de mogelijkheid om uw merk te laten opvallen. U kunt uw logo en andere marketingboodschappen op de doos laten bedrukken, waardoor het meer opvalt tussen de concurrentie. 3 Verbeterde bescherming: Een doos op maat biedt betere bescherming voor uw producten tijdens transport en opslag. U kunt de dikte en het type karton kiezen dat het beste bij uw product past en de doos op maat maken om te zorgen voor een stevige en veilige verpakking. 4 Efficiëntie: Dozen op maat laten maken kan uw verpakkingsproces efficiënter maken. Omdat de dozen perfect bij uw product passen, kost het minder tijd om ze te verpakken en te verzenden. 5 Tevreden klanten: Door uw producten in een stevige en aantrekkelijke verpakking te versturen, zullen uw klanten eerder tevreden zijn. Een goede verpakking kan helpen om beschadiging van uw producten te voorkomen, waardoor de kans op retourzendingen afneemt. Als u op zoek bent naar dozen op maat voor uw bedrijf, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte dozen voor verschillende toepassingen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heftruck
Machine

Wat onze dozen uniek maakt

Doos op maat

Bij dozensite.nl gaan wij altijd voor de perfecte doos op maat, niet voor niets dat je juist zelf de maat kan bepalen zodat je altijd weet dat je de juiste dozen hebt. Dat noemen wij nou maatwerk. Twijfel je, neem dan gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

Materiaal

Omdat de ene klus niet de andere is bieden wij verschillende soorten materialen aan voor het maken van dozen op maat. Zo kunt u kiezen uit enkele golfplaten of dubbele in verschillende diktes.

Altijd de scherpste prijs

Wij gaan altijd voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Geen poespas maar de scherpste prijs voor de kwaliteit die je krijgt! Ook voor bedrukte dozen op maat leveren wij de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Al vanaf 1 stuk

Niet een al te grote afname hoeveelheid nodig? Het is al mogelijk om vanaf 1 doos op maat te bestellen! Ook bedrukte dozen kunnen in kleine oplagen worden gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op.