Dozenfabrikant

Als ervaren dozenfabrikant weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om uw producten veilig en efficiënt te verpakken. Bij Dozensite zijn wij gespecialiseerd in het produceren van dozen op maat, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Hieronder leest u meer over de voordelen van samenwerken met Dozensite: 1. Maatwerk: Doordat wij onze dozen volledig op maat produceren, kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen. Of u nu op zoek bent naar een specifieke afmeting, kleur of bedrukking: bij Dozensite bent u aan het juiste adres. 2. Kwaliteit: Als ervaren dozenfabrikant hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Daarom werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen en de nieuwste productietechnieken. Zo bent u altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige verpakking voor uw producten. 3. Duurzaamheid: Bij Dozensite hechten wij veel waarde aan duurzaamheid. Daarom gebruiken wij zoveel mogelijk gerecycled materiaal en streven wij naar een zo duurzaam mogelijke productie. 4. Persoonlijke service: Bij Dozensite bent u geen nummer. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en een goede samenwerking met onze klanten. U kunt dan ook altijd rekenen op een persoonlijke service en advies op maat. 5. Snelle levering: Wij begrijpen dat u uw producten zo snel mogelijk wilt verpakken en verzenden. Daarom doen wij er alles aan om uw dozen zo snel mogelijk te leveren, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Kortom, als ervaren dozenfabrikant bieden wij u tal van voordelen. Of u nu op zoek bent naar een kleine oplage of grote aantallen: bij Dozensite bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige dozen op maat.

Heftruck
Machine

Wat onze dozen uniek maakt

Doos op maat

Bij dozensite.nl gaan wij altijd voor de perfecte doos op maat, niet voor niets dat je juist zelf de maat kan bepalen zodat je altijd weet dat je de juiste dozen hebt. Dat noemen wij nou maatwerk. Twijfel je, neem dan gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

Materiaal

Omdat de ene klus niet de andere is bieden wij verschillende soorten materialen aan voor het maken van dozen op maat. Zo kunt u kiezen uit enkele golfplaten of dubbele in verschillende diktes.

Altijd de scherpste prijs

Wij gaan altijd voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Geen poespas maar de scherpste prijs voor de kwaliteit die je krijgt! Ook voor bedrukte dozen op maat leveren wij de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Al vanaf 1 stuk

Niet een al te grote afname hoeveelheid nodig? Het is al mogelijk om vanaf 1 doos op maat te bestellen! Ook bedrukte dozen kunnen in kleine oplagen worden gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op.