Juiste kwaliteit

Bij het kiezen van de juiste kwaliteit voor uw verpakking, is het belangrijk om te overwegen of u enkelgolf of dubbelgolf karton moet gebruiken. Enkelgolf karton heeft een lagere kwaliteit dan dubbelgolf, maar kan nog steeds geschikt zijn voor sommige toepassingen. Hieronder volgen enkele handige tips om u te helpen bij het kiezen van de juiste kwaliteit voor uw verpakking: 1. Overweeg het gewicht van uw product: Als u lichte producten verzendt, is enkelgolf karton vaak voldoende om uw producten veilig te houden tijdens verzending. Voor zwaardere producten kan dubbelgolf echter de betere optie zijn omdat het sterker en stijver is. 2. Kijk naar de afmetingen van uw producten: Grotere producten hebben doorgaans stevigere verpakkingen nodig om ervoor te zorgen dat ze tijdens verzending niet beschadigd raken. Dubbelgolf karton kan hierbij helpen door extra stevigheid en bescherming te bieden. 3. Overweeg de transportafstand: Als uw producten over een langere afstand moeten worden verzonden, kan dubbelgolf karton een betere optie zijn om ervoor te zorgen dat uw producten veilig en intact blijven tijdens het transport. 4. Kijk naar de kosten: Hoewel dubbelgolf karton over het algemeen sterker is dan enkelgolf karton, kan het ook duurder zijn. Overweeg daarom uw budget en kies de kwaliteit die past bij uw behoeften en budget. Houd er echter rekening mee dat het kiezen van een kwaliteit die niet voldoende is om uw producten veilig te houden, kan leiden tot extra kosten door beschadigde producten en retourzendingen. Het is belangrijk om de juiste kwaliteit te kiezen voor uw verpakking, zodat uw producten veilig en intact blijven tijdens verzending. Overweeg bovenstaande tips om de juiste keuze te maken voor uw bedrijf en klanten.

Heftruck
Machine

Wat onze dozen uniek maakt

Maatwerk

Bij dozensite.nl gaan wij altijd voor maatwerk, niet voor niets dat je juist zelf de maat kan bepalen zodat je altijd weet dat je de juiste dozen hebt. Dat noemen wij nou maatwerk. Twijfel je, neem dan gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

Materiaal

Omdat de ene klus niet de andere is bieden wij verschillende soorten materialen aan voor het maken van dozen. Zo kunt u kiezen uit enkele golfplaten of dubbele in verschillende diktes.

Altijd de scherpste prijs

Wij gaan altijd voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Geen poespas maar de scherpste prijs voor de kwaliteit die je krijgt! Ook voor bedrukte dozen leveren wij de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Al vanaf 1 stuk

Niet een al te grote afname hoeveelheid nodig? Het is al mogelijk om vanaf 1 stuk te bestellen! Ook bedrukte dozen kunnen in kleine oplagen worden gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op.