Optimaliseer uw verzendkosten

Als e-commerce ondernemer weet u dat verzendkosten een belangrijk onderdeel zijn van uw bedrijfsvoering. Het is dan ook belangrijk om uw verzendkosten te optimaliseren. In dit artikel delen we handige tips om uw verzendkosten te minimaliseren en zo uw winstmarges te vergroten. Kies de juiste doosmaat: Door de juiste doosmaat te kiezen, kunt u voorkomen dat u onnodige extra ruimte en gewicht moet verzenden. Meet uw producten en kies een doos die net groot genoeg is om uw producten veilig en stevig te houden. Kies de juiste kwaliteit: Kies een doos die stevig genoeg is om uw producten veilig te houden tijdens verzending, maar vermijd overbodig dikke of zware dozen. Kijk naar het gewicht van uw producten en zoek naar dozen met de juiste sterkte en dikte voor de vereisten van uw producten. Koop dozen in bulk: Door dozen in bulk te kopen, kunt u vaak aanzienlijke kortingen krijgen. Zorg ervoor dat u de dozen opslaat op een droge plaats, zodat ze niet beschadigd raken en bewaar ze niet langer dan nodig. Overweeg een aanpasbare doos: Sommige fabrikanten bieden dozen aan die op maat kunnen worden gemaakt voor uw producten. Dit kan helpen om onnodige extra ruimte en gewicht te vermijden en de veiligheid van uw producten tijdens verzending te waarborgen. Hoewel aanpasbare dozen duurder kunnen zijn, kan het een investering zijn die zich op de lange termijn uitbetaalt. Wij helpen u graag verder bij Dozensite!

Heftruck
Machine

Wat onze dozen uniek maakt

Doos op maat

Bij dozensite.nl gaan wij altijd voor de perfecte doos op maat, niet voor niets dat je juist zelf de maat kan bepalen zodat je altijd weet dat je de juiste dozen hebt. Dat noemen wij nou maatwerk. Twijfel je, neem dan gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

Materiaal

Omdat de ene klus niet de andere is bieden wij verschillende soorten materialen aan voor het maken van dozen op maat. Zo kunt u kiezen uit enkele golfplaten of dubbele in verschillende diktes.

Altijd de scherpste prijs

Wij gaan altijd voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Geen poespas maar de scherpste prijs voor de kwaliteit die je krijgt! Ook voor bedrukte dozen op maat leveren wij de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Al vanaf 1 stuk

Niet een al te grote afname hoeveelheid nodig? Het is al mogelijk om vanaf 1 doos op maat te bestellen! Ook bedrukte dozen kunnen in kleine oplagen worden gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op.