Juiste afmetingen

Het bepalen van de juiste afmetingen voor uw dozen op maat kan een uitdaging zijn. Te kleine dozen bieden niet voldoende bescherming voor uw producten, terwijl te grote dozen onnodige ruimte innemen en de verzendkosten verhogen. In dit artikel delen we handige tips om de juiste afmetingen voor uw dozen op maat te bepalen, zodat u uw producten veilig en efficiënt kunt verzenden. Meet uw producten nauwkeurig op en voeg indien nodig extra ruimte toe voor beschermend verpakkingsmateriaal. Bepaal de maximale grootte van de doos die door de bezorgdienst wordt geaccepteerd om extra verzendkosten te voorkomen. Maak gebruik van online tools of software om de ideale afmetingen van uw dozen te berekenen op basis van het gewicht, de grootte en de hoeveelheid producten die u wilt verzenden. Overweeg om verschillende maten dozen op voorraad te hebben, zodat u voor elke bestelling de juiste doos kunt kiezen en onnodige ruimte kunt vermijden. Als u nog vragen heeft neem gerust contact op!

Heftruck
Machine

Wat onze dozen uniek maakt

Maatwerk

Bij dozensite.nl gaan wij altijd voor maatwerk, niet voor niets dat je juist zelf de maat kan bepalen zodat je altijd weet dat je de juiste dozen hebt. Dat noemen wij nou maatwerk. Twijfel je, neem dan gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

Materiaal

Omdat de ene klus niet de andere is bieden wij verschillende soorten materialen aan voor het maken van dozen. Zo kunt u kiezen uit enkele golfplaten of dubbele in verschillende diktes.

Altijd de scherpste prijs

Wij gaan altijd voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Geen poespas maar de scherpste prijs voor de kwaliteit die je krijgt! Ook voor bedrukte dozen leveren wij de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Al vanaf 1 stuk

Niet een al te grote afname hoeveelheid nodig? Het is al mogelijk om vanaf 1 stuk te bestellen! Ook bedrukte dozen kunnen in kleine oplagen worden gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op.