Dozen op maat voor e-commerce bedrijven

Als e-commerce bedrijf bent u afhankelijk van het verzenden van uw producten. Het is daarom belangrijk dat u beschikt over dozen die perfect passen bij uw producten. Dozen op maat bieden vele voordelen voor e-commerce bedrijven. Zo voorkomt u dat er onnodig veel opvulmateriaal in de doos zit, wat zorgt voor een duurzamere verzending. Ook is het mogelijk om uw merknaam of logo op de doos te laten bedrukken, wat bijdraagt aan uw merkbeleving en herkenbaarheid. Met dozen op maat zorgt u voor een efficiëntere en professionelere verzending van uw producten.

Heftruck
Machine

Wat onze dozen uniek maakt

Maatwerk

Bij dozensite.nl gaan wij altijd voor maatwerk, niet voor niets dat je juist zelf de maat kan bepalen zodat je altijd weet dat je de juiste dozen hebt. Dat noemen wij nou maatwerk. Twijfel je, neem dan gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

Materiaal

Omdat de ene klus niet de andere is bieden wij verschillende soorten materialen aan voor het maken van dozen. Zo kunt u kiezen uit enkele golfplaten of dubbele in verschillende diktes.

Altijd de scherpste prijs

Wij gaan altijd voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Geen poespas maar de scherpste prijs voor de kwaliteit die je krijgt! Ook voor bedrukte dozen leveren wij de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Al vanaf 1 stuk

Niet een al te grote afname hoeveelheid nodig? Het is al mogelijk om vanaf 1 stuk te bestellen! Ook bedrukte dozen kunnen in kleine oplagen worden gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op.