Vouwdoos

Een vouwdoos op maat is de perfecte oplossing voor al je verpakkingsbehoeften. Of je nu op zoek bent naar een verpakking voor verzending, opslag of productpresentatie, een vouwdoos op maat biedt talloze voordelen. Met de Fefco code 0201 is de vouwdoos op maat een veelvoorkomende en veelzijdige optie. Dit type vouwdoos bestaat uit één stuk golfkarton dat in elkaar kan worden gevouwen en gesloten met tape of lijm. Door een vouwdoos op maat te laten maken, kun je ervoor zorgen dat jouw producten perfect passen en goed beschermd zijn tijdens het transport en opslag. Bij het laten maken van vouwdozen op maat heb je de keuze uit verschillende soorten golfkarton en diktes, afhankelijk van jouw specifieke behoeften. Ook kun je kiezen uit verschillende bedrukkingsopties, zoals je logo of bedrijfsnaam, om je merk te promoten. Neem vandaag nog contact op met een specialist in vouwdozen op maat om de perfecte oplossing te vinden voor jouw verpakkingsbehoeften!

Heftruck
Machine

Wat onze dozen uniek maakt

Maatwerk

Bij dozensite.nl gaan wij altijd voor maatwerk, niet voor niets dat je juist zelf de maat kan bepalen zodat je altijd weet dat je de juiste dozen hebt. Dat noemen wij nou maatwerk. Twijfel je, neem dan gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

Materiaal

Omdat de ene klus niet de andere is bieden wij verschillende soorten materialen aan voor het maken van dozen. Zo kunt u kiezen uit enkele golfplaten of dubbele in verschillende diktes.

Altijd de scherpste prijs

Wij gaan altijd voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Geen poespas maar de scherpste prijs voor de kwaliteit die je krijgt! Ook voor bedrukte dozen leveren wij de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Al vanaf 1 stuk

Niet een al te grote afname hoeveelheid nodig? Het is al mogelijk om vanaf 1 stuk te bestellen! Ook bedrukte dozen kunnen in kleine oplagen worden gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op.