WIJ ZIJN DOZENSITE.NL

Kom meer over ons te weten

De Dozensite is in de zomer van 2020 opgezet door 2 diehards uit de golfkartonwereld met beiden tientallen jaren ervaring in de dozenproductie. Tijden veranderen en daar willen wij graag in mee gaan. De dozen op zich veranderen niet zo veel maar de manier waarop de mensen ze willen kopen wel. We zijn gewend snel te handelen en flexibel te zijn. Of het nu gaat om het aanvragen van een prijsje, het overleggen van de levertijd bij de bestelling of de betrouwbaarheid bij levering. Het internet geeft ons echter de mogelijkheid om nog snellere en betere service te verlenen. Wij helpen je eenvoudig door het proces en je ziet gewoon direct de prijs. Je hoeft je project niet eerst te parkeren omdat je op een offerte wacht. Mooi toch?

Heb je meer nodig omdat je opdrachten en omvang groeien neem dan even contact op voor een goed gesprek om de mogelijkheden te bekijken. Dat kan ook gewoon bij ons aan kantoor. Als je wilt laten we je ook graag onze fabriek zien waar we de dozen maken. Best leuk om te zien. Verschillende grote machines tot wel 40 meter lang waar dozen in één gang van pallet kartonnen platen veranderen in een pallet met kant en klare dozen, stansmachines voor alle andere mogelijke niet recht toe recht aan verpakkingen of machines voor grote palletdozen en meubeldozen.

Kortom de mogelijkheden bij Dozensite zijn enorm. De passie die wij voor onze dozen hebben willen we graag met je delen, maar we begrijpen ook dat je andere dingen te doen hebt. Vandaar dat we je graag willen ontzorgen en het gewoon voor je regelen. Probeer ons gewoon uit en wij gaan met je mee.

Wat ons uniek maakt

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Wij helpen je graag met alle soorten dozen.
Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op!

033 245 0202

[email protected]