Heftruck

Hoe het begon

Dozensite is in de zomer van 2020 opgezet door 2 diehards uit de golfkartonwereld met beiden tientallen jaren ervaring in de dozenproductie. Tijden veranderen en daar willen wij graag in mee gaan. De dozen op zich veranderen niet zo veel maar de manier waarop de mensen ze willen kopen wel. We zijn gewend snel te handelen en flexibel te zijn. Of het nu gaat om het aanvragen van een prijsje, het overleggen van de levertijd bij de bestelling of de betrouwbaarheid bij levering. Het internet geeft ons echter de mogelijkheid om nog snellere en betere service te verlenen. Wij helpen je eenvoudig door het proces en je ziet gewoon direct de prijs. Je hoeft je project niet eerst te parkeren omdat je op een offerte wacht. Mooi toch? Heb je meer nodig omdat je opdrachten en omvang groeien neem dan even contact op voor een goed gesprek om de mogelijkheden te bekijken. Dat kan ook gewoon bij ons aan kantoor. Als je wilt laten we je ook graag onze fabriek zien waar we de dozen maken. Best leuk om te zien. Verschillende grote machines tot wel 40 meter lang waar dozen in één gang van pallet kartonnen platen veranderen in een pallet met kant en klare dozen, stansmachines voor alle andere mogelijke niet recht toe recht aan verpakkingen of machines voor grote palletdozen en meubeldozen. Kortom de mogelijkheden bij Dozensite zijn enorm. De passie die wij voor onze dozen hebben willen we graag met je delen, maar we begrijpen ook dat je andere dingen te doen hebt. Vandaar dat we je graag willen ontzorgen en het gewoon voor je regelen. Probeer ons gewoon uit en wij gaan met je mee.

Machine

Wat onze dozen uniek maakt

Doos op maat

Bij dozensite.nl gaan wij altijd voor de perfecte doos op maat, niet voor niets dat je juist zelf de maat kan bepalen zodat je altijd weet dat je de juiste dozen hebt. Dat noemen wij nou maatwerk. Twijfel je, neem dan gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

Materiaal

Omdat de ene klus niet de andere is bieden wij verschillende soorten materialen aan voor het maken van dozen op maat. Zo kunt u kiezen uit enkele golfplaten of dubbele in verschillende diktes.

Altijd de scherpste prijs

Wij gaan altijd voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Geen poespas maar de scherpste prijs voor de kwaliteit die je krijgt! Ook voor bedrukte dozen op maat leveren wij de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Al vanaf 1 stuk

Niet een al te grote afname hoeveelheid nodig? Het is al mogelijk om vanaf 1 doos op maat te bestellen! Ook bedrukte dozen kunnen in kleine oplagen worden gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op.

Onze fabriek

Onze fabriek

Hier komt een tekst over de machines, de vakmensen die er werken en andere interessante informatie over de fabriek. Vlak voordat 2020 werd afgesloten, mochten wij nog één hele mooie nieuwe machine in ontvangst nemen (Kongsberg X24). Sinds eind december hebben wij onze mogelijkheden uitgebreid met een nieuwe plottertafel. Nu hoor ik u waarschijnlijk denken, een plottertafel? Jazeker, een plottertafel zorgt er voor dat wij allerlei soorten materialen op de millimeter nauwkeurig kunnen snijden. Simpelweg is deze plotter een printer die hele kleine scherpe mesjes gebruikt in plaats van inkt. Op deze manier kunnen wij, naast onze huidige machines, nu elke gewenste doos op maat snijden binnen een enorm korte tijd.