Veelgestelde vragen

Kartonnen dozen op maat bestellen is niet altijd even makkelijk. Hieronder hebben wij alvast de veelgestelde vragen beantwoord om teleurstellingen te voorkomen. Mocht je nog vragen hebben die wij hier nog niet hebben opgenomen, neem dan contact met ons op of volg ons op Facebook.

Iedereen kent de ergernis wel dat je een pakket ontvangt wat ook een pakketje had kunnen zijn. Om goedkoper uit te zijn gebruikt men nog al eens een veel te grote standaard verpakking. Intussen doen we dan heel veel dingen niet goed; we gebruiken meer karton dan noodzakelijk. Tijdens het vervoer van de kartonnen dozen brengen we heel veel lege lucht rond. Je inhoud is vaak beter beschermd in een verpakking op maat. En bovendien komt een verpakking op maat veel professioneler over bij je klant en dat willen we toch graag allemaal.

Gemiddeld gaan wij uit van ongeveer 5 a 7 werkdagen. Indien nodig kunnen we echter ook proberen om sneller te leveren. Soms lukt dit. Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

In de verpakkingsindustrie gaan we altijd uit van binnenwerkse maten. Tijdens het bestelproces leggen we je uit wat welke maat is. Belangrijk is wel dit goed te doen om teleurstellingen te voorkomen.

In principe kunnen we een modeldoos maken. Je moet dan echter wel rekening houden met een langere levertijd en kosten. Niet ieder model is hetzelfde. Afhankelijk van de grote van het model kunnen de kosten verschillen. We kunnen je dit graag doorgeven als je dit even aangeeft in een berichtje.

Nee, wij kunnen eigenlijk alle soorten kartonnen dozen maken. Op de site staan alleen een aantal van de meest voorkomende dozen. Wij kunnen ook stansdozen of postdozen maken of bijvoorbeeld trays en simpele toonbankdisplays. Hiervoor het beste even contact opnemen met één van onze collega’s. stuur een mailtje of bel even. Wil je een doos met flessen versturen dan kunnen we ook een stevige vakverdeling maken zodat je flessen beschermd zijn.

Dit kan. Dozensite is bedoeld om snel en simpel een doosje te kunnen berekenen en bestellen maar wij kunnen ook elk aantal bedrukken. Om je alles goed uit te kunnen leggen moet je ons even bellen. Als je al een bestandje met je logo of bedrukking hebt kun je deze ook doorsturen dan kijken we er vast naar en nemen contact op.

Helaas niet. We maken de dozen speciaal op maat zoals besteld is. We kunnen deze dus niet weer op het schap leggen tot er iemand komt die exact hetzelfde wil. Als wij een foutje maken en je ontvangt wat anders dan dat je besteld hebt gaan we dit uiteraard kosteloos voor je herstellen en opnieuw leveren.

Wij gaan altijd van prijzen inclusief de transportkosten binnen Nederland. De enigste uitzondering is als we moeten leveren naar Zeeuws Vlaanderen of de Waddeneilanden. Dit in verband met extra transportkosten, tol enz.. we kunnen je graag vertellen welke extra kosten er dan zijn als je even contact opneemt met ons op neemt.