Dozen op maat, eenvoudig bestellen met onze calculator.

Hieronder vind je onze handige calculator waarmee snel en eenvoudig dozen op maat besteld kunnen worden. Wij leveren alle soorten dozen: (Amerikaanse) vouwdozen, verzenddozen, postdozen, wikkeldozen en kartonnen platen, allemaal zonder minimale afname en dus al vanaf 1 doos. Dozen bestellen is nog nooit zo eenvoudig geweest, je hebt slechts de gewenste afmetingen nodig! Heb je hulp nodig bij het kiezen of heb je een speciaal verzoek, neem dan even contact met ons op en dan helpen we je graag met jouw doos op maat.

1. Selecteer het type doos

Selecteer het type verpakkingsmateriaal om te beginnen met het bestellen van je maatwerk dozen. Als je een product hebt geselecteerd, vul dan de gewenste afmeting in en het aantal dozen om daarna het product toe te voegen aan je winkelwagen.

Vouwdoos

Vouwdoos

Vouwdoos openslaande klep

Vouwdoos overslaande klep

postdoos/kruismap

Postdoos / Kruismap

Wikkeldoos/meubeldoos

Wikkeldoos / Meubeldoos

Kartonnen plaat

Kartonnen plaat

Vouwdoos

FEFCO: 0201

FEFCO 0201 dat is de officiële benaming van de meest gebruikte doos in de wereld. De FEFCO dozen zijn de internationale standaard die binnen Europa gebruikt wordt, maar deze dozen staan ook wel bekend als de vouwdoos (de Amerikaanse benaming). De FEFCO 0201 heeft aan beide kanten twee kleppen die vervolgens met tape aan elkaar bevestigd kunnen worden zodat de inhoud goed beschermd is. *Let op, bij de vouwdoos dient de lengte maat groter te zijn dan de breedte maat.

2. Bepaal de maten

mm
mm
mm

Welke maat moet ik kiezen?

Voorkomen dat je net een beetje doos tekort komt tijdens het inpakken? Kies bij het ingeven van de maten altijd voor de binnenwerkse maten in millimeters.

  • Lengtematen tussen 125 en 850 mm
  • Breedtematen tussen 125 en 600 mm
  • Hoogtematen tussen 50 en 900 mm

Zit je maat er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

3. Kies de kwaliteit en extra opties

Welke kwaliteit moet ik kiezen?

Wij bieden diverse soorten kwaliteit karton. Voor de Amerikaanse vouwdoos bieden wij zowel enkelgolf als dubbelgolf in uiteenlopende diktes. Enkelgolf geeft goede bescherming voor lichte en niet-breekbare producten. Wanneer je zware of breekbare producten wenst te vervoeren adviseren wij dubbelgolf karton te kiezen voor optimale bescherming van de inhoud van de doos.

Wat zijn handvatten voor dozen?

Handvatten op je dozen zijn handig voor het tillen van zware spullen en kunnen worden toegevoegd aan je doos als optie. Standaard worden dozen zonder handvatten geleverd.

4. Bepaal het aantal dozen

Samenvatting

10

KwaliteitEnkelgolf 3mm Bruin
HandvattenNee
Lengte125
Breedte125
Hoogte50

0

0.00 per doos