Doos op maat voor verzending

Als je regelmatig producten verstuurt, is het belangrijk om te zorgen dat deze veilig en onbeschadigd aankomen bij de ontvanger. Door te kiezen voor een doos op maat voor verzending, ben je er zeker van dat je producten goed beschermd worden tijdens het transport. Een doos op maat is perfect afgestemd op de afmetingen van jouw producten, zodat deze goed passen en niet kunnen schuiven of bewegen tijdens transport. Bovendien kun je extra beschermingsmateriaal toevoegen, zoals schuim of noppenfolie, om je producten nog beter te beschermen tegen schade. Kies voor een doos op maat voor verzending en verstuur je producten veilig en onbeschadigd!

Heftruck
Machine

Wat onze dozen uniek maakt

Doos op maat

Bij dozensite.nl gaan wij altijd voor de perfecte doos op maat, niet voor niets dat je juist zelf de maat kan bepalen zodat je altijd weet dat je de juiste dozen hebt. Dat noemen wij nou maatwerk. Twijfel je, neem dan gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

Materiaal

Omdat de ene klus niet de andere is bieden wij verschillende soorten materialen aan voor het maken van dozen op maat. Zo kunt u kiezen uit enkele golfplaten of dubbele in verschillende diktes.

Altijd de scherpste prijs

Wij gaan altijd voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Geen poespas maar de scherpste prijs voor de kwaliteit die je krijgt! Ook voor bedrukte dozen op maat leveren wij de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Al vanaf 1 stuk

Niet een al te grote afname hoeveelheid nodig? Het is al mogelijk om vanaf 1 doos op maat te bestellen! Ook bedrukte dozen kunnen in kleine oplagen worden gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op.