Doos op maat voor opslag

Een doos op maat voor opslag is de ideale oplossing voor het opbergen van spullen op een efficiënte en ruimtebesparende manier. Met een doos op maat kun je optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte en voorkom je dat er onnodig veel ruimte verloren gaat. Je kunt de doos namelijk exact laten maken naar de afmetingen van de spullen die je wilt opbergen. Dit zorgt ervoor dat je spullen goed passen en niet onnodig veel ruimte in beslag nemen. Bovendien kun je kiezen voor extra opties zoals handvatten, sleuven en interne scheidingswanden om de opslag nog efficiënter te maken. Kies voor een doos op maat voor opslag en benut de beschikbare ruimte optimaal!

Heftruck
Machine

Wat onze dozen uniek maakt

Doos op maat

Bij dozensite.nl gaan wij altijd voor de perfecte doos op maat, niet voor niets dat je juist zelf de maat kan bepalen zodat je altijd weet dat je de juiste dozen hebt. Dat noemen wij nou maatwerk. Twijfel je, neem dan gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

Materiaal

Omdat de ene klus niet de andere is bieden wij verschillende soorten materialen aan voor het maken van dozen op maat. Zo kunt u kiezen uit enkele golfplaten of dubbele in verschillende diktes.

Altijd de scherpste prijs

Wij gaan altijd voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Geen poespas maar de scherpste prijs voor de kwaliteit die je krijgt! Ook voor bedrukte dozen op maat leveren wij de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Al vanaf 1 stuk

Niet een al te grote afname hoeveelheid nodig? Het is al mogelijk om vanaf 1 doos op maat te bestellen! Ook bedrukte dozen kunnen in kleine oplagen worden gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op.