Dozen op maat kopen

Als je op zoek bent naar de perfecte oplossing voor al je verzend- en opslagbehoeften, dan zijn dozen op maat kopen de juiste keuze. Door dozen op maat te laten maken, kun je ervoor zorgen dat jouw producten perfect passen en goed beschermd zijn tijdens het transport en opslag. Dit bespaart niet alleen ruimte en kosten, maar voorkomt ook beschadiging van je waardevolle producten. Bij het kopen van dozen op maat heb je de keuze uit verschillende soorten en maten, afhankelijk van jouw specifieke behoeften. Zo kun je kiezen uit enkelgolfdozen of dubbelgolfdozen, afhankelijk van de zwaarte en kwetsbaarheid van de inhoud. Bovendien kun je dozen op maat kopen met verschillende soorten bedrukkingen, zoals je logo of bedrijfsnaam, om je merk te promoten. Neem vandaag nog contact op met een specialist in dozen op maat om de perfecte oplossing te vinden voor jouw verzend- en opslagbehoeften!

Heftruck
Machine

Wat onze dozen uniek maakt

Doos op maat

Bij dozensite.nl gaan wij altijd voor de perfecte doos op maat, niet voor niets dat je juist zelf de maat kan bepalen zodat je altijd weet dat je de juiste dozen hebt. Dat noemen wij nou maatwerk. Twijfel je, neem dan gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

Materiaal

Omdat de ene klus niet de andere is bieden wij verschillende soorten materialen aan voor het maken van dozen op maat. Zo kunt u kiezen uit enkele golfplaten of dubbele in verschillende diktes.

Altijd de scherpste prijs

Wij gaan altijd voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Geen poespas maar de scherpste prijs voor de kwaliteit die je krijgt! Ook voor bedrukte dozen op maat leveren wij de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Al vanaf 1 stuk

Niet een al te grote afname hoeveelheid nodig? Het is al mogelijk om vanaf 1 doos op maat te bestellen! Ook bedrukte dozen kunnen in kleine oplagen worden gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op.