Dozenleverancier

Als ondernemer bent u constant op zoek naar manieren om uw bedrijfsprocessen efficiënter te maken en kosten te besparen. Een belangrijk onderdeel daarvan is de verpakking van uw producten. Door te kiezen voor dozen op maat kunt u niet alleen tijd en geld besparen, maar ook de bescherming van uw producten maximaliseren. Als ervaren dozenleverancier begrijpen wij bij Dozensite het belang van kwaliteit en maatwerk. Bij Dozensite kunt u terecht voor een breed assortiment aan standaardformaten dozen, maar ook voor maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op uw specifieke wensen en eisen. Onze deskundige medewerkers denken graag met u mee om een verpakking te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook past bij de uitstraling van uw merk. Als betrouwbare dozenleverancier hechten wij veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Zo maken wij gebruik van gerecycled karton en produceren wij onze dozen op een efficiënte en energiezuinige manier. Ook bieden wij oplossingen op maat aan die gericht zijn op het verminderen van verpakkingsafval en het optimaliseren van de logistieke processen. Kies voor kwaliteit, maatwerk en duurzaamheid bij uw dozenleverancier. Kies voor Dozensite!

Heftruck
Machine

Wat onze dozen uniek maakt

Maatwerk

Bij dozensite.nl gaan wij altijd voor maatwerk, niet voor niets dat je juist zelf de maat kan bepalen zodat je altijd weet dat je de juiste dozen hebt. Dat noemen wij nou maatwerk. Twijfel je, neem dan gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

Materiaal

Omdat de ene klus niet de andere is bieden wij verschillende soorten materialen aan voor het maken van dozen. Zo kunt u kiezen uit enkele golfplaten of dubbele in verschillende diktes.

Altijd de scherpste prijs

Wij gaan altijd voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Geen poespas maar de scherpste prijs voor de kwaliteit die je krijgt! Ook voor bedrukte dozen leveren wij de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Al vanaf 1 stuk

Niet een al te grote afname hoeveelheid nodig? Het is al mogelijk om vanaf 1 stuk te bestellen! Ook bedrukte dozen kunnen in kleine oplagen worden gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op.