Kartonnen plaat

Dozensite.nl biedt de mogelijkheid om kartonnen platen op maat te laten maken. Deze platen zijn ideaal voor het beschermen van producten tijdens het transport. Onze kartonnen platen worden geproduceerd volgens de FEFCO-code 0110, wat staat voor een enkelgolf plaat met vier flappen aan de boven- en onderkant. Hierdoor is het mogelijk om de plaat eenvoudig in elkaar te vouwen en te gebruiken als bescherming of tussenlaag in een doos. Neem contact op met Dozensite.nl voor meer informatie.

Heftruck
Machine

Wat onze dozen uniek maakt

Maatwerk

Bij dozensite.nl gaan wij altijd voor maatwerk, niet voor niets dat je juist zelf de maat kan bepalen zodat je altijd weet dat je de juiste dozen hebt. Dat noemen wij nou maatwerk. Twijfel je, neem dan gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

Materiaal

Omdat de ene klus niet de andere is bieden wij verschillende soorten materialen aan voor het maken van dozen. Zo kunt u kiezen uit enkele golfplaten of dubbele in verschillende diktes.

Altijd de scherpste prijs

Wij gaan altijd voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Geen poespas maar de scherpste prijs voor de kwaliteit die je krijgt! Ook voor bedrukte dozen leveren wij de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Al vanaf 1 stuk

Niet een al te grote afname hoeveelheid nodig? Het is al mogelijk om vanaf 1 stuk te bestellen! Ook bedrukte dozen kunnen in kleine oplagen worden gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op.