Kruisdoos

Dozensite.nl biedt de mogelijkheid om kruisdozen op maat te laten maken. Kruisdozen zijn ideaal voor het verpakken van platte producten, zoals kalenders, boeken en fotolijsten. Onze kruisdozen worden geproduceerd volgens de FEFCO-code 0401, wat staat voor een enkelgolf doos met kruisende kleppen en zonder deksel. Hierdoor is het mogelijk om de doos eenvoudig te openen en te sluiten. Neem contact op met Dozensite.nl voor meer informatie.

Heftruck
Machine

Wat onze dozen uniek maakt

Doos op maat

Bij dozensite.nl gaan wij altijd voor de perfecte doos op maat, niet voor niets dat je juist zelf de maat kan bepalen zodat je altijd weet dat je de juiste dozen hebt. Dat noemen wij nou maatwerk. Twijfel je, neem dan gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

Materiaal

Omdat de ene klus niet de andere is bieden wij verschillende soorten materialen aan voor het maken van dozen op maat. Zo kunt u kiezen uit enkele golfplaten of dubbele in verschillende diktes.

Altijd de scherpste prijs

Wij gaan altijd voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Geen poespas maar de scherpste prijs voor de kwaliteit die je krijgt! Ook voor bedrukte dozen op maat leveren wij de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Al vanaf 1 stuk

Niet een al te grote afname hoeveelheid nodig? Het is al mogelijk om vanaf 1 doos op maat te bestellen! Ook bedrukte dozen kunnen in kleine oplagen worden gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op.