Maximaliseer de bescherming

Het verzenden van producten kan risico's met zich meebrengen, zoals beschadigingen en verlies van producten. Het is daarom belangrijk om uw producten goed te beschermen tijdens het transport. Dozen op maat bieden hierbij de oplossing. Dozen op maat zijn precies op maat gemaakt voor uw producten. Hierdoor bieden ze maximale bescherming tijdens transport. De dozen passen perfect om uw producten heen, waardoor er geen ruimte is voor beweging en schade aan het product wordt voorkomen. Bij Dozensite.nl bieden wij verschillende mogelijkheden voor dozen op maat. Zo kunt u kiezen uit verschillende formaten, materialen en bedrukkingen. Hierdoor kunt u de perfecte doos samenstellen die past bij uw product en merk. Bescherm uw producten tijdens transport en maximaliseer de bescherming met dozen op maat van Dozensite.nl. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Heftruck
Machine

Wat onze dozen uniek maakt

Doos op maat

Bij dozensite.nl gaan wij altijd voor de perfecte doos op maat, niet voor niets dat je juist zelf de maat kan bepalen zodat je altijd weet dat je de juiste dozen hebt. Dat noemen wij nou maatwerk. Twijfel je, neem dan gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

Materiaal

Omdat de ene klus niet de andere is bieden wij verschillende soorten materialen aan voor het maken van dozen op maat. Zo kunt u kiezen uit enkele golfplaten of dubbele in verschillende diktes.

Altijd de scherpste prijs

Wij gaan altijd voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Geen poespas maar de scherpste prijs voor de kwaliteit die je krijgt! Ook voor bedrukte dozen op maat leveren wij de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Al vanaf 1 stuk

Niet een al te grote afname hoeveelheid nodig? Het is al mogelijk om vanaf 1 doos op maat te bestellen! Ook bedrukte dozen kunnen in kleine oplagen worden gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op.