Meubeldoos

Bij Dozensite.nl kun je terecht voor het laten maken van meubeldozen op maat. Meubeldozen zijn speciale verpakkingsdozen die ideaal zijn voor het verpakken en vervoeren van meubels, zoals kasten, tafels en stoelen. Onze meubeldozen worden geproduceerd volgens de FEFCO-code 0409, wat staat voor een dubbelgolf doos met dubbele deksel en verstevigde zijkanten. Hierdoor zijn de dozen extra stevig en bieden ze optimale bescherming aan je meubels. Neem contact op met Dozensite.nl voor meer informatie.

Heftruck
Machine

Wat onze dozen uniek maakt

Doos op maat

Bij dozensite.nl gaan wij altijd voor de perfecte doos op maat, niet voor niets dat je juist zelf de maat kan bepalen zodat je altijd weet dat je de juiste dozen hebt. Dat noemen wij nou maatwerk. Twijfel je, neem dan gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

Materiaal

Omdat de ene klus niet de andere is bieden wij verschillende soorten materialen aan voor het maken van dozen op maat. Zo kunt u kiezen uit enkele golfplaten of dubbele in verschillende diktes.

Altijd de scherpste prijs

Wij gaan altijd voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Geen poespas maar de scherpste prijs voor de kwaliteit die je krijgt! Ook voor bedrukte dozen op maat leveren wij de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Al vanaf 1 stuk

Niet een al te grote afname hoeveelheid nodig? Het is al mogelijk om vanaf 1 doos op maat te bestellen! Ook bedrukte dozen kunnen in kleine oplagen worden gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op.