Wikkeldoos

Dozensite.nl biedt de mogelijkheid om wikkeldozen op maat te laten maken. Een wikkeldoos is een stevige verpakking die je eenvoudig kunt opzetten en vullen. Door de speciale constructie is een wikkeldoos uitermate geschikt voor het verpakken van langere en zwaardere producten. Wikkeldozen worden ook wel aangeduid als Fefco 0409 type dozen. De wikkeldoos kan zowel in enkelgolf als dubbelgolf worden afgenomen. Neem contact op met Dozensite.nl voor meer informatie.

Heftruck
Machine

Wat onze dozen uniek maakt

Doos op maat

Bij dozensite.nl gaan wij altijd voor de perfecte doos op maat, niet voor niets dat je juist zelf de maat kan bepalen zodat je altijd weet dat je de juiste dozen hebt. Dat noemen wij nou maatwerk. Twijfel je, neem dan gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

Materiaal

Omdat de ene klus niet de andere is bieden wij verschillende soorten materialen aan voor het maken van dozen op maat. Zo kunt u kiezen uit enkele golfplaten of dubbele in verschillende diktes.

Altijd de scherpste prijs

Wij gaan altijd voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Geen poespas maar de scherpste prijs voor de kwaliteit die je krijgt! Ook voor bedrukte dozen op maat leveren wij de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Al vanaf 1 stuk

Niet een al te grote afname hoeveelheid nodig? Het is al mogelijk om vanaf 1 doos op maat te bestellen! Ook bedrukte dozen kunnen in kleine oplagen worden gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op.