Dubbelgolfdozen

Dubbelgolfdozen zijn kartonnen dozen die bestaan uit twee lagen golfkarton en daardoor extra stevig en schokabsorberend zijn. Dit maakt ze uitermate geschikt voor het opslaan en transporteren van zwaardere en/of kwetsbare producten, zoals elektronica, keramiek of glaswerk. Dubbelgolfdozen bieden maximale bescherming aan de inhoud en voorkomen schade tijdens het transport. Door hun sterke constructie zijn ze ook stapelbaar, waardoor je optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare opslagruimte. Dubbelgolfdozen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kunnen ook op maat worden gemaakt voor specifieke producten. Kies voor dubbelgolfdozen voor maximale bescherming en veiligheid tijdens transport en opslag van je waardevolle producten!

Heftruck
Machine

Wat onze dozen uniek maakt

Doos op maat

Bij dozensite.nl gaan wij altijd voor de perfecte doos op maat, niet voor niets dat je juist zelf de maat kan bepalen zodat je altijd weet dat je de juiste dozen hebt. Dat noemen wij nou maatwerk. Twijfel je, neem dan gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

Materiaal

Omdat de ene klus niet de andere is bieden wij verschillende soorten materialen aan voor het maken van dozen op maat. Zo kunt u kiezen uit enkele golfplaten of dubbele in verschillende diktes.

Altijd de scherpste prijs

Wij gaan altijd voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Geen poespas maar de scherpste prijs voor de kwaliteit die je krijgt! Ook voor bedrukte dozen op maat leveren wij de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Al vanaf 1 stuk

Niet een al te grote afname hoeveelheid nodig? Het is al mogelijk om vanaf 1 doos op maat te bestellen! Ook bedrukte dozen kunnen in kleine oplagen worden gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op.