Dozenproducent

Als u op zoek bent naar op maat gemaakte dozen voor uw bedrijf, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als ervaren dozenproducent weten we als geen ander hoe belangrijk het is dat uw producten veilig en efficiënt verpakt worden. Met onze op maat gemaakte dozen kunnen we aan al uw wensen voldoen. Of u nu op zoek bent naar dozen met een specifieke afmeting, bedrukking of materiaalsoort, wij zorgen ervoor dat u de perfecte doos ontvangt.

Heftruck
Machine

Wat onze dozen uniek maakt

Maatwerk

Bij dozensite.nl gaan wij altijd voor maatwerk, niet voor niets dat je juist zelf de maat kan bepalen zodat je altijd weet dat je de juiste dozen hebt. Dat noemen wij nou maatwerk. Twijfel je, neem dan gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

Materiaal

Omdat de ene klus niet de andere is bieden wij verschillende soorten materialen aan voor het maken van dozen. Zo kunt u kiezen uit enkele golfplaten of dubbele in verschillende diktes.

Altijd de scherpste prijs

Wij gaan altijd voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Geen poespas maar de scherpste prijs voor de kwaliteit die je krijgt! Ook voor bedrukte dozen leveren wij de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Al vanaf 1 stuk

Niet een al te grote afname hoeveelheid nodig? Het is al mogelijk om vanaf 1 stuk te bestellen! Ook bedrukte dozen kunnen in kleine oplagen worden gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op.